Άστεγη η Χρυσή Αυγή στα Χανιά: “Κανείς δεν μας νοικιάζει πλέον χώρο” (ολόκληρη η ανακοίνωση)

Τα… παράπονά της εξέφρασε, μέσω ανακοίνωσης, η ΤΟ της Χρυσής Αυγής στα Χανιά, καθώς η οργάνωση αδυνατεί να βρει στέγη για τα γραφεία της.

Σύμφωνα με τα στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης, οι Χανιώτες αρνούνται να τους ενοικιάσουν κτίριο, λόγω των συνεχών επιθέσεων και βανδαλισμών.

Όπως τονίζουν οι συναθροίσεις τους γίνονται σε ιδιωτικό χώρο ενώ επιτίθενται και στον κόσμο ο οποίος τους εγκαταλείπει, υποστηρίζοντας ότι «διαδίδουν ψεύδη και ανοησίες».

Στην ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους αναφέρονται τα εξής:

Τον τελευταίο καιρό έχουν βρει αφορμή τα παπαγαλάκια του συστήματος αλλά και ορισμένοι κακοπροαίρετοι που έχουν απομακρυνθεί από κοντά μας ή που ποτέ δεν πάτησαν το πόδι τους στην Τ.Ο Χανίων, να διαδίδουν ψεύδη και ανοησίες όπως όλοι όσοι απομακρύνονται από δίπλα μας σε όλη την Ελλάδα. Εδώ, στα Χανιά, τους ξέρουμε έναν- έναν όπως πολύ καλά ξέρουμε και την «ποιότητα» τους.

Η Τ.Ο Χανίων συνεχίζει ασταμάτητα τις δράσεις της με τα ίδια πρόσωπα που την απαρτίζουν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και με νέους Συναγωνιστές που συμμετέχουν στον Αγώνα μας.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Τ.Ο μας, είναι ότι μετά τα τελευταία εκτεταμένα επεισόδια από αριστεριστές και τους βανδαλισμούς στο κτήριο που στεγαζόταν το παλιό μας γραφείο, κανείς μέσα στην πόλη δεν μας νοικιάζει πλέον χώρο για δημιουργία γραφείου της Τοπικής. Έτσι προσωρινά, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος, συναθροιζόμαστε σε ιδιωτικό χώρο πλησίον του Νοσοκομείου Χανίων.

jailgoldendawn

[ 43 επισκέψεις | 1 σήμερα ]

About The Author

Σχετικά videos

LEAVE YOUR COMMENT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.