ΦΩΝΗ WEBTV : Μαζί στον αγώνα κατά του πλειστηριασμού του εργοστασίου της ΒΙΟ.ΜΕ.

 

Να παραμείνει το εργοστάσιο στα χέρια αυτών που το κατέλαβαν, αντιστάθηκαν και τώρα παράγουν !

            Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο πλευρό των δανειστών και της αστικής τάξης χτυπά αδιαλείπτως την εργατική τάξη, τους μετανάστες, τους πρόσφυγες και όποιον πάει κόντρα σ’ αυτό το σύστημα εξουσίας και δουλοπρέπειας.

Η ΒΙΟ.ΜΕ. από το 2013 δείχνει ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Δρόμος που τον ανοίγεις μονάχα περπατώντας. Δρόμος χωρίς αφεντικά. Όχι μόνο στους χώρους εργασίας, αλλά και στην κοινωνία. Η ΒΙΟ.ΜΕ δεν είναι απλά ένα εργοστάσιο, είναι το λίκνο της αυτοδιαχείρισης, της αμεσοδημοκρατίας και της οργανωμένης νίκης. Με το Κοινωνικό Ιατρείο και με τα δίκτυα αλληλεγγύης. Αυτήν την άλλη κοινωνία που ονειρευόμαστε η ΒΙΟ.ΜΕ. και οι αλληλέγγυοι η κυβέρνηση και το αστικό κράτος την φοβόντε και την χτυπούν. Επιχειρούν λοιπόν,να εκποιήσουν στις 11 του Γενάρη, ξανά, στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης το οικόπεδο της ΒΙΟ.ΜΕ. μέσω πλειστηριασμού.

 Η απάντηση πρέπει να είναι η ίδια με αυτήν που δίνει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Μόνο που αυτή τη φορά πρέπει να δεσπόζει το βασικό πρόταγμα της ΒΙΟ.ΜΕ. : 

Δεν φεύγουμε από όσα μας ανήκουν.

Τα εργοστάσια στα χέρια των εργατών, η παραγωγή στα χέρια της κοινωνίας.

Να μην χαρίσουμε στους υπηρέτες του συστήματος και της Ε.Ε. την άλλη κοινωνία που χτίζεται μέσω του παραδείγματος της ΒΙΟ.ΜΕ.

Με αυτούς που κρατάνε τα προϊόντα και την ζωή στα χέρια τους.

Για μια κοινωνία ισοτιμίας και κοινοκτημοσύνης, αλληλεγγύης και συντροφικότητας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.

ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ 
ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ

11/1/18 από τις 9 το πρωί 
στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

[ 107 επισκέψεις | 1 σήμερα ]

About The Author

Σχετικά videos

LEAVE YOUR COMMENT

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.